Naar Marlies en toerist in eigen stad

Hector mocht vanmorgen lekker uitslapen want het was gisteren weer laat. Peter heeft Trûlah uitgelaten in de polder en heeft daarna Trûlah opdracht gegeven om Hector wakker te maken. Als je dan 5 minuten later boven komt liggen ze samen in Hector’s bed te slapen…. Peter heeft nog met Georgina gebeld en het was goed om even bij te praten.

Na de lunch zijn we nog langs Marlies gegaan om de bloemenweelde bij te houden. Het mozaïek is nog steeds prachtig alleen moeten we binnenkort wel aan de slag om de poep bombardementen van de vogels weg te poetsen.
Alle lieve boodschappen van de onthulling van het mozaïek zijn door de regen van afgelopen week weer verdwenen van de tegeltjes. We zijn wel blij dat de weggespoelde inkt niet in het voegwerk is getrokken. Mocht je het graf van Marlies bezoeken, achter het mozaïek ligt een Tupperware bakje met stiften…

Daarna zijn we naar het centrum gegaan om de toren van de Nieuwe kerk te beklimmen. Dat hadden we ooit al eens eerder gedaan toen Hector een jaar of zes was. Toen kwam Peter amper omhoog omdat hij net was gestopt met roken en nu was de trap omhoog met 376 traptreden peanuts.

De toren is 109 meter hoog en is daarmee na de Domtoren in Utrecht de hoogste kerktoren van Nederland. Na het beklimmen van de toren hebben we een ijsje gegeten bij de Lelie omdat we best wel veel calorieën hadden verbrand.

Hector heeft vandaag ook zijn kano schoongemaakt en we hebben eindelijk weer eens nasi kuning gegeten van Redjeki en dat was weer heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *