Peter is klaar met poetsen en de kano doet het nog

Peter had vandaag een voorjaarsdipje, tikje chagrijnig doordat de hut elke week weer een slagveld is. De dag begint dan met het uitlaten van Trûlah, ontbijt halen, lunchen, hut poetsen, stofzuigen, wassen, was opruimen, zomer en winterkleding uitzoeken, winterkleding wassen, hond uitlaten etc, etc. Hector helpt altijd mee als Peter het vraagt dus dat is niet zo’n punt alleen wil Peter weer niet dat het kinderarbeid achtige trekjes krijgt dus de taken van Hector zijn beperkt. Peter heeft liever dat hij goed werkt aan zijn huiswerk dan dat hij klusjes in huis doet.

Hector heeft vanmiddag met alle buurmannen (Wesley, Job, Hugo en Thieme) in de kano gevaren. Soort van proefvaart door de buurt. Grappige is dan weer wel dat je de tuin uitloopt en meteen kan wegvaren.

Ondertussen kwamen er constant telefoontjes binnen via WhatsApp van vrienden van Hector. Ze waren naar hem op zoek om online te kunnen gamen. Gelukkig is dat voor Hector meer iets wat hij alleen in de winter doet of als het regent.

Omdat we allebei gaar waren hebben we Chinees gegeten, maar dan wel gezond met vrijwel alleen groeten en heel veel broccoli. Nog twee weken en dan heeft Hector twee weken vakantie…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *