Boeven vangen, school, nog meer poetsen en werken

De dag begon vandaag met boeven vangen… Vannacht toen Peter Trûlah aan het uitlaten was zag hij vanuit de verte twee mannen die het terrein van een boerderij opliepen. Aangezien het niet de boer, zijn vrouw of hun dochter waren belde Peter meteen 112. Door het licht van de iPhone en het bellen sloegen ze vrijwel meteen op de vlucht.

Peter is er voor de vorm nog met Trûlah achteraan gerend maar de boefjes waren te snel. De politie was snel ter plaatse en heeft de hele buurt uitgekamd. Het valt ook op dat Peter voorzichtiger is geworden in dit soort situaties. Een jaar geleden had hij zeker geroepen staan blijven anders laat ik de hond los maar als alleenstaande vader doe je dat dus blijkbaar niet meer. Registreren, actie, maar gedoe vermijden….

Hector had een lange dag op school. Daarnaast was hij nog opgekomen voor een klasgenootje die het moeilijk had in een WhatsApp groep. Zeg maar zo’n groepje waar je zelf niet in zit maar ze hebben het dan wel de hele dag over je. Hector heeft een hekel aan roddelen en afzeiken dus hopelijk is het nu opgelost. Nadeel is vaak dan weer wel als je het opneemt voor een ander dat je dan zelf de volle lading krijgt maar dat maakt hem niet uit.

Peter was overdag thuis en heeft nog meer gepoetst en Trûlah uitgelaten. Ondertussen tijdens het uitlaten experimenteren met de GoPro Fusion die wonderbaarlijke foto’s kan maken vanuit vrijwel elke hoek.

Hector heeft vandaag bij Ilona, Madelief, Luc en Job gegeten. Volgens Hector een soort Chinees met rijst, kipfilet en spinazie en roerei. Het was heel mooi en heel lekker. Met stokjes eten lukte nog niet maar het mocht ook met een vork. Peter was nog net op tijd thuis om Hector even te zien voordat hij naar bed ging en dat was fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *