Overdag werken en ’s avonds buiten eten en spelen…..

Het was vandaag eindelijk echt mooi weer en dus ook niet erg om vroeg op te staan. Er moest overdag wel gewerkt worden en Hector had school tot 14:30 uur. Trûlah heeft de hele dag buiten gespeeld bij de Roedel en is helemaal blij. 
De push berichten van Magister werken niet meer maar gelukkig kijkt Hector ook regelmatig wat de schade is. Vandaag weer een mooi cijfer voor een Engels proefwerk.

De Nest cam registreerde dat Hector (beweging in de woonkamer) weer thuis was en hij had post uit Oostenrijk…. Hij wacht dan wel met openmaken totdat Peter thuis is 🙂

Peter had nog een leuke hoodie gespot van “stop being a pussy” en die past goed bij Hector zijn nieuwe sport, rugby…

Het eten was vandaag extra gezellig want Trûlah schoof ook aan. Ze weet dat het niet mag maar ook dat we het niet erg vinden… We hebben gele curry met gele rijst gegeten en dat was erg lekker. Vooraf hadden we pompoensoep van de Marqt maar die haalt het niet bij de soep die Marlies maakte. Na het eten is Hector nog met Hugo gaan skaten. Nou ja soort van… Hector op de Go-Ped en Hugo op zijn pennyboard. Oh ja er is nu ook een nieuw skateboard voor bejaarden

Toen de zon bijna onder ging zijn we nog gauw naar het bos gefietst om net de drones te vliegen. De ondergaande zon was in onze gedachten mooier dan in het echt.

Hector had een korte broek aan en is nu al helemaal lek geprikt door de muggen. Een maand geleden was het nog -9….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *