School, kapper, samen eten kopen en eerste BBQ van dit jaar

Peter lag vanmorgen nog in coma van het feestje van gisteren. Niet meer gewend om doordeweeks te borrelen en om zo laat naar bed te gaan. Het was voor het eerst sinds Marlies er niet meer is (9 maanden) dat Hector helemaal alleen moest opstaan en naar school ging. Dat ging helemaal goed alleen had Dolfje (de kat) de Apple Watch van Hector op de grond (natuursteen) gegooid zodat er nu twee krassen op het glas zitten.

In de middag zijn we na school samen naar de kapper gegaan. Weer een nieuwe kapper omdat we na het tijdperk Robin die ons altijd thuis kwam knippen nog steeds een beetje van slag zijn qua haar…

Na de kapper hebben we samen boodschappen gedaan bij de Appie XXL. We hebben ook gin mayo gekocht, mayonaise met Bobby’s gin. Tip van buurman Luc! Toen we thuis kwamen moest Trûlah ook weer uit en dat hebben we deels met de Go-Ped gedaan.

Hector heeft Trûlah nog even laten zwemmen. Eerder deze week had ze ergens in liggen rollen maar die geur bleef in haar vacht zitten… Heel irritant.

We hebben samen in de tuin gegeten en voor het eerst dit jaar weer de BBQ gebruikt. Het eten was erg lekker en we proberen steeds bewuster en gezonder eten te kopen, dus ook voor de BBQ. Na het eten heeft Hector Trûlah onder de douche gedaan en ze ruikt weer heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *