Rugby training, nieuwe ligstoelen en creatief met licht in het bos

Vandaag geen uitslapen op de zaterdag want Hector had rugby training. Op zich natuurlijk geen probleem want het was mooi weer en Peter is even mee gegaan om Hector in te schrijven. Leuke club, leuke mensen en we kwamen Georgina ook nog tegen met haar roedel.

Op de terugweg hebben we lunch gehaald, brood van de warme bakker en chocolade hageltjes omdat het weekend is. Na de lunch moest Hector even bijkomen van de training en Peter is toen Trûlah gaan uitlaten in de polder.

Na het polderen met de hond zijn we samen 2 ligstoelen gaan kopen. De vorige was doorgezakt en nu hebben we er allebei 1… nou ja Trûlah wil er eigenlijk ook wel een hebben. Peter viel accuut in slaap en moest hard snurken. Gelukkig maakte Hector hem steeds wakker tegen de snurk geluidsoverlast voor de buren. Hector heeft aan het eind van de middag Trûlah ook nog uitlaten in de polder maar de boer had gemest en dus ging ze daarin rollen…. Hector woedend omdat hij haar weer moest gaan douchen om schoon te krijgen. Die mestgeur is echt vreselijk en blijft ook in je neus zitten.

Nadat Trûlah weer fris gewassen was hebben we samen pizza gegeten in de tuin.

Daarna zijn we met de GoPro’s, staalwol en een aansteker op de Brompton’s naar het bos gegaan om wat light painting foto’s te maken.

We kwamen ook langs een plek waar Marlies ongeveer een jaar geleden nog had rond gelopen toen Hector met Hugo aan het kanoën was. We concludeerden dat het nog steeds zo vreselijk onwerkelijk is dat ze er niet meer is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *