Watergevecht met de halve buurt en buiten gegeten in een super relaxte sfeer

Omdat we gisteren met staalwol, vuur en GoPro’s hadden gespeeld in de polder was het weer laat geworden en heeft Hector lekker uitgeslapen. Peter moest iets eerder op om Trûlah uit te laten. Daarna zijn we samen naar de Appie XXL gegaan om te shoppen.

Vanwege het mooie weer zwemt Trûlah weer 2x per dag en het is grappig om te zien dat ze haar staart als roer gebruikt.

Uitschudden is ook best wel spectaculair want dan komen haar tanden ineens tevoorschijn. Ze trekt haar lippen wel eens op om haar tanden te laten zien tegen andere onzekere of vervelende honden maar dat is alleen om aan te geven, tot hier en niet verder. Gelukkig heeft ze nog nooit iets of iemand gebeten.

Hector heeft vanmiddag met de halve buurt een watergevecht gehouden. Dat was erg leuk en vooral nog leuker als de vaders in de buurt zich er ook mee gaan bemoeien. Peter had graag mee willen doen maar had geen tijd omdat de mancave opgeruimd moest worden voor bezoek van Martje, Tugba en Lysander.

Ze kwamen bij ons eten en dat was heel gezellig. Tugba had melanzane parmigiana gemaakt en daar hoef je dus niet voor naar Faam 🙂 Daarbij ook linzensoep en die was echt super lekker. Martje had couscoussalade gemaakt en wij sushi als voorgerecht en ijs na.

Grappig detail is ook dat Trûlah buiten altijd tussen ons in gaat zitten aan tafel. Buiten mag dat wel maar binnen willen we dat niet. Gelukkig pikt ze geen eten dus het kan ook weinig kwaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *