Meivakantie en reces

Hector had vandaag geluk want het eerste schooluur ging niet door en de laatste twee lesuren ook niet. Hierdoor begon zijn meivakantie nog eerder dan verwacht.

Vandaag kon hij alvast een beetje bijkomen door online te gamen met vrienden van school en hij is met Hugo en Trûlah de polder in geweest.

Trûlah had nog in de koeienpoep gerold dus moest ze weer uitgebreid onder de douche toen ze thuis kwam. Gevolg: gore handdoek, badkamer onder de haren etc, etc….

Peter had in de vroege ochtend Trûlah ook al uitgelaten in de polder en kon vlak voordat hij naar Den haag ging nog even lunchen met Hector. Vanwege Koningsdag was het gesprek met de minister president vandaag al en qua overig nieuws was iedereen eigenlijk wel klaar met het debat van gisteren. Peter staat in de eerste week van het meireces nog stand-by maar daarna gaan we samen op stap.

Dit is onze eerste meivakantie zonder Marlies. Vorig jaar deden we het rustig aan en gingen we met z’n vieren (inclusief Trûlah) naar een Center Parcs huisje in Zandvoort. Marlies was toen erg moe en moest in die week even goed bijkomen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *