Williedag en Peter blijkt een adonis te zijn met zijn dadbod

Het was vandaag Williedag en dat is mooi want dat komt vooral neer op een vrije dag. Hector mocht vanmorgen lekker lang uitslapen. Peter moest vroeg op om Trûlah uit te laten en gebakjes te halen.

Tegen 13:00 uur heeft Trûlah de opdracht gekregen om Hector wakker te maken en dat doet ze goed. Ondertussen kijkt ze dan ook nog even uit het dakraam of Hugo al wakker is. Die was al wakker en maakte de bovenstaande foto van haar.

Daarna hebben we oranje gebakjes gegeten en nog even op TV naar het bezoek van de koninklijke familie aan Groningen gekeken. Prachtige content voor een nieuwe Lucky TV.

Daarna moesten we nog ontbijt en lunch combineren en Peter moest nog douchen…. Tijdens het scheren scalpeerde hij zijn kin en dat kwam waarschijnlijk omdat hij daarvoor in zijn broekriem weer een gaatje moest bijprikken. Met dank aan de Bobby’s! We gaan niet overdrijven het is geen six-pack maar als Peter naar beneden kijkt kan hij zijn Nike’s weer zien en op het strand hoeft hij geen buik meer in te houden… Peter helemaal blij maar nu blijkt dat hij al weer achter loopt. Een dadbord is blijkbaar ultrahip want vrouwen moeten helemaal niets hebben van een wasbord. Echt waar het heeft in The New York Times, The Washington Post en in de Volkskrant gestaan dus dan is het waar. Een dadbod is een goede balans tussen goede beweging en gewoon lekker een borrel drinken:

It’s not an overweight guy, but it isn’t one with washboard abs either.

Kortom Peter is genoeg afgetraind de aflopen maanden en er kan weer gegeten en gedronken worden. Meer over het nieuwe fenomeen dadbod kan je hier lezen.

Aan het eind van de middag zijn we samen met Hugo en Wesley naar de markt gegaan voor een optreden van Starstruck. Helaas viel de stroom constant uit zodat het optreden uiteindelijk afgebroken moest worden.

Volgend jaar gaan we naar Amsterdam naar het Radio 538 feest…. tenminste dat is nu het idee. Oh ja er is vandaag maar 1x iemand op de teen van Hector gaan staan…..

We hebben na afloop met z’n allen nog gegeten bij de Eazie en dat was gezond en lekker.

Wesley en Hugo bleven logeren en Wesley had zijn PC met Oculus Rift meegnomen. Leuk speelgoed zo’n VR-bril 🙂

Peter heeft zich boven teruggetrokken terwijl de mannen beneden de mancave hebben bewaakt. Trûlah is daar dan ook en vermaakt zich prima. Het zijn wel de momenten waarop je iets mist… Marlies natuurlijk maar ook een soort next level gevoel. Dan kan je wel een hipster dad body hebben, veel heb je er niet aan in je eentje….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *