Bijkomen en een filmpje kijken

Na Williedag en de voorgaande weken moesten we vandaag dan toch echt even bijkomen en bijslapen. Peter heeft met bijslapen alle records gebroken en is weer bijna nieuw. Hector had ook een rustige dag en heeft vanmorgen zelfs nog pannenkoeken gebakken voor iedereen die was blijven slapen.

Daarna was het vooral chillen. Hugo bleef weer logeren en na een paar uur gamen heeft Peter voor de verandering de optie film kijken geïntroduceerd. Op zich niet zo gek want buiten is het koud en stinkt het de hele dag al naar een smeulende vuilverbrandingsinstallatie die in een buurgemeente in de fik heeft gestaan.

We hebben s’avonds gekeken naar the hitman’s bodyguard die in 2016 deels in Amsterdam en Den Haag is opgenomen. Zo’n spektakel film met weinig inhoud maar wel met veel explosies en speciale effecten. Dat kunnen we nog net aan aan het begin van de vakantie….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *