Het is weer herfst….

We zijn blij dat we binnenkort nog even naar de zon gaan want het lijkt wel herfst. Dolfje voelt ook dat we er binnenkort even tussenuit knijpen en brengt al dagen allemaal cadeautjes die hij in de polder voor ons vangt. Gisteren een piepklein vogeltje en vannacht ter compensatie een gigantische rat. Peter haat ratten dus het was goed dat hij vandaag het huis weer opgeruimd, gepoetst en ontsmet heeft.

In de polder staat alles onder water en door de aanhoudende regenbuien wil zelfs Trûlah niet meer uit. Tussen de buien door lukte het vandaag nog aardig. Hector mocht vandaag online gamen met vrienden van school en heeft ook nog meegeholpen met puin ruimen.

Trûlah is blij met een schone bank en ligt de hele dag te wachten tot het weer droog is zodat ze weer buiten kan spelen. We hebben vandaag samen ook nog bergen met zomerkleding gepast en uitgezocht. Hector dacht dat hij overal was uitgegroeid maar dat blijkt best wel mee te vallen. Zo’n herfstdag is ideaal om op te ruimen en dat hebben we de rest van de dag gedaan.

Een gedachte over “Het is weer herfst….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *