Online bestellen heeft vaak voordelen maar soms gaat het ook mis

Hector was vanmorgen vroeg wakker maar dat kwam omdat hij zijn Apple Watch nog om had en dat iedereen hem ging appen omdat er een nieuw Fortnite spel met een battlepas beschikbaar kwam. Weer een dag gamen dus…. Peter heeft er een schurfthekel aan maar omdat Hector het weinig doet als hij naar school moet is het ook wel een keer goed nu.

Aan het eind van de middag heeft Hector nog een zonnestraatje opgepikt 🙂 Toen we samen aan het dineren waren zagen we voor het 20:00 uur journaal een Fleurop commercial over moederdag. Die raakte ons wel en in het bijzonder Hector:

Zondag 13 mei wordt een Moederdag om nooit te vergeten. Bij een Moederdagboeket maak je namelijk kans op een reis naar een rozenfarm in Kenia met je moeder!

We zijn natuurlijk niet de enigen voor wie dit pijnlijk is maar dit is voor ons de eerste keer. Wij doen dit jaar even niet aan moederdag wat natuurlijk vooral het feest der commercie is.

We zijn erg fan van online bestellen maar soms gaat het ook wel eens mis. Vandaag zelfs twee keer. Eerst met Indiaas eten. Het gerecht van Hector bleek op te zijn zodat alleen Peter zijn gerecht arriveerde. We kregen wel geld terug maar toch…. bel dan even. We hebben gedeeld en dat was ook prima en ook goed voor de calorieĂ«n. Daarna arriveerde Peter zijn San Pellegrino Aqua Tonica voorraad voor 3 maanden maar dat bleek na het openen van de dozen geen Aqua Tonica te zijn maar San Pellegrino Old Tonic….

Op zich zal Old Tonic ook best lekker zijn maar Aqua Tonica geeft een eruptie aan kleine luchtbelletjes als je het over de ijsklontjes met Bobby’s gin mengt. Zeg maar een subtiele zachtbittere  smaak van kinine met een mediterrane afdronk. Omdat Aqua Tonica geen agressief belletje heeft versterkt het ook de smaakeigenschappen van de Bobby’s. We hebben in ieder geval een aardige voorraad tonic voor het voorjaar… 
Hector heeft in de avond met de halve buurt Fortnite gespeeld en dat is best wel grappig. Peter probeerde Hector nog te bereiken met echte geluidseffecten via verpakkingsmateriaal maar dat was niet meer mogelijk. Hugo kwam ook nog even langs want bij hem thuis gaat om 23:00 uur de WiFi uit. Dat is best wel een goed idee… Vanaf morgen schijnt het weer beter weer te worden dus dan kan de Playstation weer even afkoelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *