Beesten ontvlooien en slapen in de tuin

Omdat we een weekje weg gaan moest er vandaag nog wel het een en ander gebeuren. Peter was weer vroeg op om Trûlah uit te laten en ze had geluk want in de polder kwamen we haar vrienden Pim & Charlie ook nog tegen dus kon ze lekker keten.

De beesten haten Peter want ze zijn vandaag ontvlooid. Peter is geen fan van dierenwinkel Beestenspul in Delft want daar ben je €80 kwijt voor die chemicaliën die je online ook kan bestellen voor €60 en dan komen ze het ook nog gratis thuis brengen.

Hector is vanmiddag nog op de Go-Ped met Trûlah de polder in geweest en daar heeft ze nog met boerboel Kate gespeeld. Toen ze thuis kwam is ze naast Peter in de tuin in slaap gevallen. Ja sorry in het openbaar loopt Peter niet op Crocs… alleen in de tuin…..

Trûlah is gek op de zon en ook op het nieuwe ligbed. Ze voelt dat we op vakantie gaan en daarmee weet ze ook dat ze zelf ook op vakantie gaat naar de Roedel boerderij. Dat is voor haar ook vakantie.

Hector heeft vanavond weer online gegamed en blijkbaar spelen alle kids het want op straat zie je ze s’avonds niet meer. Peter heeft vannacht bijna de PlayStation van Hector bij het grofvuil gezet omdat hij veel te laat naar bed gaat door dat gamen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *