Koffers pakken, naar Marlies, uit eten en heel veel electronica verzamelen

We hebben vandaag gepakt, dat duurde bijna de hele dag omdat we allebei moeilijk kunnen kiezen en als je dan samen een koffer moet pakken is dat best wel lastig. Uiteindelijk is het gelukt en hebben we 1 koffer met kleding en 1 met schoenen. Trûlah haar vakantie is al begonnen op de Roedel boerderij en ze verdween vanmiddag kwispelend en helemaal blij in de bus van Eef.

Aan het eind van de middag zijn we naar Marlies gegaan en hebben we samen staan snikken. Hector bekende dat hij het de afgelopen week moeilijk had gehad. Dat is voor het eerst dat hij met zo’n bekentenis komt en het is fijn dat hij dat zegt.

We hebben allebei een boodschap achtergelaten op het mozaïek. Dat we Marlies missen en dat we van haar houden. Mocht je het graf bezoeken…. achter het mozaïek ligt een Tupperware bakje met stiften zodat je een boodschap op de tegeltjes kan achterlaten. Als je een foto daarvan naar ons stuurt zetten wij het op ons blog. Anoniem mag natuurlijk ook…

Om te vieren dat we nu bijna echt samen vakantie hebben zijn we uit eten gegaan. Niks ingewikkelds maar gewoon gezellig bij ’t Walletje. Tomatensoep vooraf, sateh met frietjes en daarna zijn we nog een ijsje gaan eten bij de Lelie.

Ilona past op Dolf en ons huis en we hebben nog meer thuisblijvers in de vorm van een nestje met koolmeesjes in onze dummy bewakingscamera. Daarnaast hebben we natuurlijk ook onzichtbare verassingen plus een scala aan verborgen camera’s.

Toen we thuis kwamen begon 5 minuten later de dodenherdenking. We zijn keurig stil geweest en hebben daarna onze electronica verzameld en opgeladen. We hebben een nieuwe playlist met 22 uur ultra hippe muziek en Hector heeft zijn BoomBox bij zich…

Morgen om 05:30 uur komt de taxi en dan zijn we dus even een weekje naar onze vertrouwde plek in de duinen op Fuerteventura. Voor de vijfde keer maar ook de eerste keer zonder Marlies. Tot slot voor diegene die zich afvraagt waarom we hier openbaar opschrijven dat we weg gaan. We hebben onze beveiliging prima op orde, Ilona is heel sterk en wat ons echt heel dierbaar is ligt op een begraafplaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *