Stress aan het begin van de vakantie

Toen we vanmorgen om 05:30 uur buiten stonden kwam de taxi niet. Omdat we niet aan 3 uur van tevoren inchecken doen was dat best wel even schrikken. We moesten om 07:10 uur boarden dus het was fijn dat we toch nog midden in de nacht met spoed een taxi konden regelen.

We zijn voor het eerst via Rotterdam The Hague Airport gevlogen en dan vraag je, je meteen af waarom je al die jaren naar Schiphol bent gegaan.

Buiten Europa is natuurlijk niet mogelijk maar als je slechts naar Fuerteventura gaat dan is dit prima.

We hadden ook eindelijk eens een toestel zonder asbakken dus dat was fijn. TUI mag dan wel een kiloknaller zijn qua vluchten, deze vlucht was prima.

De bovenstaande foto is genomen boven de Canarische eilanden en het vliegtuigje is niet gephotoshopped. Soort mooncross maar dan met wolkjes en zon.

De vlucht was relaxed maar duurde iets langer omdat we nog een tussenstop moesten maken op Lanzarote. Hector heeft nog even in de cockpit gekeken en uiteindelijk waren we om 14:00 uur lokale tijd in het hotel.

De mevrouw van de balie vertelde dat dit al de vijfde keer was dat we in het hotel zijn. We hebben vermoedelijk daardoor ook een mooi appartement gekregen met het bovenstaande uitzicht. Omdat er geen zon was door de bewolking was het best koud. Hector krijgt de bikkelprijs van de dag want hij heeft al gezwommen. Peter durfde niet omdat hij bang is dat hij anders een hartaanval krijgt. Die kreeg hij vanmorgen ook al bijna toen de taxi niet kwam. Uiteindelijk had het niet eens zoveel uitgemaakt want het weer in Nederland is qua zon beter dan hier 🙂

Vanwege de bewolking was er vrijwel niemand op het strand en dat was heel apart. We zijn blij dat we weer even een weekje hier zijn en dat we helemaal niets hoeven doen.

Terwijl Peter ons blog bijwerkt heeft Hector ontdekt dat Fortnite ook werkt op zijn iPhone. De laatste keer dat we hier waren hadden ze hier nog niet eens fatsoenlijk WiFi maar nu kan er inmiddels vanaf het terras aan het zwembad gegamed worden met de buurmannen in Delft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *