Geen enge vissen vandaag en lekker weer

Het was hier net als bij jullie in Nederland weer prachtig weer. Voordeel hier is dan weer wel dat je zo van het hotel het strand oploopt. Het was weer een rustige dag met weinig golven.

Omdat de zon hier vrijwel recht boven je hoofd staat en we dichter bij de evenaar zijn moet je, je hier altijd goed insmeren met factor 50. Als je een stukje vergeet kan je s’nachts niet meer slapen. Peter is hier een keer zo erg verbrand (ondanks dat hij helemaal ingesmeerd was) dat hij sindsdien altijd een UPF 50 Surf T-Shirt in zee draagt en Hector nu ook.

Na onze ontmoeting met de pijlstaartrog moesten we vandaag best wel lang doorkomen. Probleem is ook dat je hier geen enkele referentie hebt omdat er niemand de zee in gaat. Waarschijnlijk is de zee nog te koud.

Er waren door de rustige zee weer veel visjes maar geen enge. Ze zwemmen met je mee en zijn heel nieuwsgierig. Morgen gaan we eens een handje brood meenemen. kijken wat er dan gaat gebeuren.

Ons hotel staat in een natuurgebied met duinen. Het Parque Natural de Corralejo is het grootste gebied met duinen van de Canarische Eilanden. Samen met het blauwe water van de Atlantische Oceaan en de blauwe lucht heeft het iets magisch.

We hebben vanmiddag even een uurtje in de duinen gelopen en dat was best lekker. Ook daar kom je bijna niemand tegen.

Toen we terug kwamen in het hotel was bij het zwembad net de bingo begonnen…. ze lopen qua entertainment nog een beetje achter hier. Niet doorvertellen maar we hebben een rondje meegedaan met de bejaarden en nog bijna gewonnen ook… nog een getal….

We hebben daarna het zwembad getest en daar was het al wat drukker. Door de meivakantie hoor je hier en daar al wat Nederlands om je heen maar de Engelsen en de Duitsers overheersen.

Het blijft elke dag weer raar zonder Marlies. Ook hier natuurlijk veel plekken die ons aan haar doen denken. Samen zijn we gelukkig en we komen echt helemaal bij en het is ook wel eens heel lekker dat we helemaal niets hoeven te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *