Nederlands weer op Fuerteventura

Gisterenavond zijn we nog even naar het strand gegaan om te kijken of we de melkweg konden spotten. Omdat je hier op Fuerteventura weinig lichtvervuiling hebt lukt dat meestal wel maar er waren nu helaas teveel wolken.

We hebben wat foto’s met de GoPro Fusion gemaakt maar afgezien dat je een gigantische 360 graden groothoek hebt blijft het toch vooral een mooi weer camera.

Toen we hierheen vlogen zagen we onderweg al heel veel bewolking. Die bewolking komt nu onze kant op zagen we vannacht.

Vandaag was het al een bewolkte dag met af en toe een zonnestraaltje maar het weer in Nederland is beter. Technisch gezien hebben wij hier nu het weer dat jullie in Nederland zouden moeten hebben šŸ˜‰

In de haven vanĀ CorralejoĀ zit een van de betere Indiase restaurants van het eiland en daar hebben we vanmiddag een heerlijke lunch gegeten. Het was erg lekker en we hebben daar ook vaak met Marlies gegeten.

Door de bewolking krijgt zo’n haven meteen ook een soort lugubere uitstraling. De blauwe zee is verdwenen en het water is een stuk donkerder en ineens niet helder blauw meer maar groen.

In de middag zijn we gaan shoppen en dat was leuk. Hector heeft nog meer Calvin Klein onderbroeken en we scoorden ook nog een leuke korte broek met palmbomen voor hem. Daarna zijn we nog even naar de zee gegaan maar het was te koud om te zwemmen.

Links het uitzicht voor het schrijven van dit blogbericht aan het begin van de avond…. Volledig bewolkt en rechts het uitzicht 15 minuten later…. stralend weer. Zo gaat het hier op Fuerteventura.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *