Wandelen tot je yoghurtijs krijgt

We hadden vandaag weer een dag met veel bewolking. Daarbij hangt er nog steeds een groene vlag dus de golven waar we voor zijn gekomen (rode vlag) zijn nog steeds veel te klein en de zee dus veel te rustig.

Ook bij bewolking is het hier nog steeds adembenemend mooi en de temperatuur is ook lekker. Door de harde wind dragen we op het strand hoodies maar als je uit de wind bent dan is het warm en kunnen ze meteen weer uit.

Ondanks dat we nog steeds niet in onze gigantische wasmachine golven hebben kunnen “spelen” vermaken we ons prima.

Vandaag besloot Hector om van het hotel naar Corralejo te lopen en als beloning daar dan een Smöoy ijsje te eten. Onderweg veel leuke dingen om te zien zoals kitesurfers en veel winkeltjes die vooral gericht zijn op toeristen en dus niet op ons.

Ook vandaag weer veel plekken waar we ook met Marlies zijn geweest. We maken geen bedevaartstocht maar moeten wel vaak aan haar denken. Ondertussen gooien alle alleenstaande moeders in het hotel de trossen los als we in de buurt komen. Dat valt Hector dan weer op maar Peter niet. Zag je dat pap? Huh wat?….

Omdat we hier al vaak zijn geweest valt het ook meteen op als er wat nieuws is. De laatste trend zijn surfshops met merchandise. Vaak met leuke vormgeving of zo eenvoudig dat het al mooi is.

Hector heeft zijn goal van de dag gehaald om van het hotel naar het centrum van Corralejo  te lopen. Met als beloning een giga ijs inclusief topping. Wel yoghurtijs want we proberen nog steeds op de calorieën te letten.

Omdat de wandeltocht naar het centrum 2 uur duurde hebben we op de terugweg maar een taxi genomen. Dan ben je in 15 minuten weer in het hotel…. Omdat het zwembad helemaal leeg was hebben we nog even gezwommen.

Met zon is het een stuk langer uit te houden maar een paar frisse duiken in een maagdelijk leeg zwembad is best lekker, zelfs als het water ijskoud is.

Het eten in het hotel gaat na 3 dagen al vervelen. We vragen ons af hoe dat komt. Waarschijnlijk zijn we gewoon te verwend. Je kan hier ook sushi eten of Aziatisch en dat was ooit best lekker maar nu niet meer. We zijn eigenlijk niet echt veeleisend maar wat we eten moet wel lekker zijn en dat is hier met de meeste gerechten best wel ingewikkeld.

Op de valreep voor het slapen gaan ontvingen we nog een lieve foto vanuit de Roedel boerderij. Trûlah die lekker ligt te slapen met een vriend of vriendin in een mand. Goed om te zien en we missen haar natuurlijk wel maar we weten ook dat dit voor haar ook de ultieme vakantie is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *