Rode vlag dus wasdag!

Het zou vandaag prachtig weer worden maar in de ochtend was dat weer er nog even niet. Harde wind en nog steeds wolkjes. We zijn met de drone gaan vliegen en dat was leuk.

Met bijna windkracht 8 ook best wel een uitdaging maar in Curaçao overleefde de drone dat ook dus gingen we er vanuit dat het hier ook wel zou lukken.

Doel was om een paar foto’s te maken van de zee die we dan weer als achtergronden op onze iDevices kunnen gebruiken. In de iPhone zit standaard zo’n foto en wij vonden dat, die foto wel beter kon. Dat is vast gelukt want Hector heeft heel veel foto’s gemaakt. Op enig moment verloren we de connectie met de drone en zijn we er maar mee opgehouden.

Ondertussen hadden we ook ontdekt dat de rode vlag er eindelijk hing en dat het mooi weer aan het worden was. Zo’n win-winsituatie hadden we de afgelopen dagen nog niet gehad en we komen hier vooral voor de rode vlag momenten dus dit was onze dag.

Als de rode vlag gehesen is mag je tot je knieën in zee maar niet verder. Als je dat toch doet komt er een life guard op een quad die je met zijn fluitje uit de zee fluit. Doe je dat niet dan komt hij je halen.

Wij hebben blijkbaar al wat credits want op enig moment waren we weer als enige in de zee. Als de zee begint te trekken gaan we meteen iets terug en blijkbaar heeft de life guard dat eerder gezien en laat hij ons onze gang gaan. Daarbij gaan ze om 17:00 uur naar huis en dan maakt het blijkbaar niets meer uit of je verzuipt.

We hebben heel veel foto’s gemaakt met de GoPro’s die we later wel een keer gaan uitzoeken. Als ze leuk zijn delen we ze. Het water was nog steeds best koud maar als je bezig bent om te overleven in een gigantische wasmachine heb je geen tijd om daar aan te denken.

Peter moest het eerste opgeven want hij kreeg het te koud. Een mojito om op te warmen en dan weer doorgaan was ooit een optie maar als alleenstaande vader doe je dat niet meer. Het was ook wel weer mooi zo en we zijn blij dat we toch nog een paar lekkere giga golven hebben kunnen pakken vandaag.

We hebben twee ligbedden gehuurd op het strand en dat was heerlijk in de zon. Eerst waren we nog vergeten te smeren maar daar kom je hier na 60 minuten wel achter…..

Het was een topdag en we kunnen hier ook best wonen hebben we geconcludeerd….. maar ja leerplicht….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *