We zijn weer thuis!

Vandaag vlogen we weer terug van Fuerteventura naar Rotterdam. Door een staking van de Franse luchtverkeersleiding liepen we ongeveer een uur vertraging op.

We zaten dit keer achter elkaar in het vliegtuig. Je kan wel stoelen reserveren maar dat is teveel gedoe. Daarbij vlogen we met kiloknaller TUI en die had al passagiers op Lanzarote opgehaald. Dan valt er ook nog weinig te regelen qua stoelindeling.

Op het vliegveld kregen we een bericht van buurman Ruben waaruit bleek dat Dolfje ons inmiddels wel heel erg aan het missen was. Hij had zijn intrek genomen in hun huis. Later hoorden we van Hugo dat Dolf bij alle katten in de buurt thuis aan het buurten was afgelopen week. Gelukkig is Dolf sociaal opgevoed dus we hoeven onze WA-verzekering niet nog meer op te hogen.

Een uurtje wachten op een vliegveld maakt niet zoveel uit als je net een prima vakantie hebt gehad. Wat wel minder was is dat we onderweg een terreurbaby aan boord hadden. Van die ouders die alleen maar ssst tegen een huilbaby zeggen die het halve vliegtuig bij elkaar gilt. Pffffff.

Doordat we vrij laat thuis waren moesten we nog eten regelen. Toen we bij onze hofleverancier Little Nepal uit Rijswijk probeerden te bestellen lukte dat niet. Blijkbaar bezorgen ze niet meer in Delft. We hebben daarop bij India Garden in Delft besteld en dat was prima. Blijkbaar hebben ze een nieuwe kok.

Uiteindelijk zaten we rond 21:30 uur aan tafel maar het eten was heerlijk. Hugo kwam nog langs om met ons naar het songfestival te kijken maar dat hadden we snel gezien. Bijzonder ook om Waylon te zien met zo’n vreselijk liedje, dan te bedenken dat hij altijd die zielige kinderen bij the Voice heeft zitten afzeiken. Wat zullen die vanavond hebben gelachen. Volgend jaar kunnen we net zo goed FamkeLouise sturen. Peter was voor Eleni Foureira uit Cyprus.

Oh ja voordat we het vergeten…. neem nooit maar dan ook echt nooit T-Mobile internet thuis. Bij ons lag de afgelopen week de WiFi er weer eens helemaal uit en dus ook alle Nest camera’s en de rookmelders. Dan kan je wel een huis van de toekomst hebben met detectoren, als je geen WiFi hebt dan heb je er niets aan. De koolmees inclusief nest in ons nestkastje die eruit ziet als een bewakingscamera heeft het overleefd met alle katten in de buurt en vanavond hoorden we al allemaal gepiep. Daar maakten we ons het meeste zorgen over want het was de afgelopen week nogal heet hier en het vogelhuisje hangt pal op het zuiden. Gelukkig zijn de eieren niet gekookt…. Morgen eens stiekem kijken wat er in zit qua jong koolmees grut. We maken ons wel zorgen wat er gaat gebeuren als ze uitvliegen. Er zitten hier minstens 10 katten in de buurt….

Toeval of niet maar NOS collega Ellen S uit Hillywood stuurde ons de afgelopen week het bovenstaande bericht via een kaartje. Superlief! Morgen gaan we Trûlah ophalen want het is nu te laat en Dolf is het daar wel mee eens want nu krijgt hij ook eens een keer 100% aandacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *