Dierendag in plaats van moederdag

Het was vandaag moederdag en dat was vooral voor Hector raar omdat hij die niet meer heeft. Buurvrouw Esther stuurde een lief gedicht om ons sterkte te wensen op deze eerste moederdag zonder Marlies en dat was heel lief!

Verder was er niemand die Hector even een virtuele knuffel stuurde op deze rare dag. Dat is niet erg want we zien moederdag vooral als het feest van de commercie maar toch…

In de ochtend zijn we op de Brompton’s Trûlah gaan ophalen bij de Roedelboerderij. Dat ze zich vermaakt heeft wisten we al van tevoren. Eef bevestigde dat ze een superweek heeft gehad en dat ze van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat lekker buiten had gespeeld en dat is fijn!

Toen we thuis kwamen lag Dolf al op Trûlah te wachten. Beesten vinden het onderling meestal niet erg als de ander nooit meer komt opdagen omdat ze dan zelf meer aandacht krijgen maar Trûlah en Dolf hebben elkaar vorige zomer de eeuwige en onvoorwaardelijke liefde verklaard.

Hector had Trûlah gemist en andersom natuurlijk ook. Ze heeft ooit meegemaakt dat een baasje nooit meer terug kwam dus dat blijft altijd eng als we een week weg zijn. We merkten het gisteren ook al aan Dolf. Hij had vorige week ook erg weinig gegeten omdat hij ons had gemist. Hopelijk snapt hij nu weer dat we ook weer terug komen.

Ilona en Job kwamen nog langs om te vertellen hoe het was gegaan met Dolf en ze hadden ook nog Bretonse Madeleines meegenomen en een Frans boek over rugby omdat Hector de eerste week van de meivakantie op Roderick had gepast. Superlief en Hector heeft ook nog een nieuw woord geleerd van Ilona. Hij gaat het morgen tegen de lerares Frans zeggen 🙂 Kijken of ze het ook kent… We hadden geen tegencadeaus  meegenomen voor het oppassen op Dolf. Niet omdat we daar niet aan gedacht hebben maar ze hebben op Fuerteventura echt niets wat je aan iemand zou willen geven. We gaan binnenkort wel een glaasje Bobby’s drinken achter in de tuin…

Trûlah was superblij dat ze weer thuis was en heeft haar vaste plek weer ingenomen op de bank. Je kon vandaag echt aan haar merken dat ze een topweek heeft gehad. Ze moest echt even bijslapen.

Hector heeft twee weken helemaal niets gedaan aan school. Dat is prima maar het echte werk gaat morgen weer beginnen. Hector moet nog 9 weken naar school en dan heeft hij weer zomervakantie. Voor die tijd moet hij echt aan de slag…. Peter had ook een rare dag want zijn moeder weet niet meer dat het moederdag is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *