Geen getreiter op school vandaag en samen eten in de tuin

Na de stress van gisteren had Hector vandaag een normale schooldag. Geen gepest en gedoe meer dus dat was fijn. Vanmorgen hebben we ook besloten dat Hector stopt met rugby. Dat heeft een simpele reden, het past er qua tijd gewoon niet in. Zijn trainingen vallen op dagen waarop hij laat klaar is met school. Het komt er dan op neer dat hij na thuiskomst met Trûlah uit moet en vlak daarna weer door naar de rugby training. Als hij daarna thuis komt moet hij nog eten en naar bed. In het bovenstaande rijtje ontbreekt leren en huiswerk maken en dat gaat voor. Vandaar dat we vanmorgen samen hebben besloten om te stoppen met rugby. Bij Hector is het qua school ook alle hens aan dek de komende twee maanden en school gaat voor.

Peter zat in de Tweede Kamer en zo’n hele dag binnen in het donker was wel even wennen na een week buiten in de zon spelen. Tijdens de debatten hadden we nog contact over het schriklicht van de overburen en over Hector zijn schooldag. Hector heeft daarop nog met de woningbouwvereniging van de asociale woningbouwtokkies aan de overkant gebeld om te klagen over het zoeklicht van de overburen maar nadat hij een half uur in de wacht had gestaan vroegen ze hem om die klacht per email in te dienen….. Daarop heeft hij een email gestuurd met het probleem. 
Toen Hector thuis kwam is hij Trûlah gaan uitlaten in de polder. Dat ging uitgebreid inclusief zwemmen en vooraf kreeg ze een kambeurt. De beesten blijven nog steeds gigantisch verharen maar Trûlah dus weer iets minder. Dolf is niet te kammen want dan rijgt hij je meteen aan zijn klauwen met scheermes nageltjes.

’s avonds waren we allebei vrij en hebben we in de tuin gegeten. Hamburger (biologisch Maas, Rijn of IJsselrund) van de BBQ en pasta. De pasta van de Marqt was lekker en de saus met verse pomodori tomaten ook. Niet vergelijkbaar met de Spaanse tomaten die we vorige week hadden maar toch, het was te doen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *