School, werken, verkering, bijles, excuses en speelgoed…

Er moest vandaag gewerkt worden, op school en in de Tweede Kamer. Trûlah mocht weer een dagje naar de Roedel terwijl ze eigenlijk nog moe is van vorige week. Hector had vandaag ook precies 1 maand verkering! Peter weet hoe zijn vriendin heet en ook hoe ze eruit ziet maar zo’n prille allereerste liefde is niet iets wat we ook meteen hier met iedereen gaan delen. In de middag had Hector bijles van Sanne en ze hebben samen hard geleerd en zelfs een afspraak gemaakt om ook op Tweede Pinksterdag te leren.

De verkeerd geleverde scheepslading San Pellegrino Old Tonic voor 3 maanden mochten we terugsturen en dan zou het geld teruggestort worden maar dat is zo’n gedoe dus hebben we besloten om de flesjes maar tijdens het diner te drinken. We ontvingen vandaag nog per post excuses en 2 Tony’s chocolade repen van de leverancier.

Ondertussen zijn we ook met iets nieuws bezig. Hier in de polder is veel water en daarin kan je leuke dingen doen. We hebben ons oog laten vallen op een winch. Dat is een gemotoriseerd touw waarmee je kan wakeboarden. Zeg maar zoiets als in het bovenstaand filmpje. Probleem is dat je een gemotoriseerde variant hebt en een lichtere versie die op een accu werkt. Die laatste versie is vrij kostbaar maar de gemotoriseerde versie is zwaarder, lastiger om te transporteren en maakt lawaai… Met de zomer voor de deur is dit natuurlijk wel de ultieme watersport en je hoeft maar 5 minuten te fietsen om te kunnen wakeboarden. Soort van pop-up wakeboard plek. De ene dag in de polder en de volgende dag vanaf de pier in Scheveningen… We twijfelen nog…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *