De vader van Marlies kwam op bezoek en een pop-up-feest in de achtertuin

Vanmorgen moesten we bijtijds op want we kregen bezoek van de vader van Marlies en zijn vrouw Janny. Het was goed om elkaar weer te zien en bij te praten. We hebben samen koffie gedronken met Maison Kelder gebakjes en daarna geluncht.

We hebben veel over Marlies gesproken en over hoe mensen soms heel open (wij) en gesloten (de vader van Marlies) zo’n verlies verwerken. Iedereen verwerkt op zijn eigen manier en soms is het voor de ander niet goed te begrijpen waarom de ander op zijn manier verwerkt en andersom. Het was een verhelderend gesprek. We hebben ook veel over Marlies gesproken en dat was goed.

Hector gaf bij ons thuis een BBQ voor de mannen uit de buurt en dat was gezellig. Gewoon hamburgers, lamsworstjes, salade, stokbrood en een glaasje Pellegrino. Niks ingewikkelds, gewoon gezellig. Veel tijd hadden de heren niet want er moest ook nog gefeest worden.

Trûlah was blij dat ze weer op haar bank in de tuin kon liggen toen de heren waren uitgegeten. Peter heeft daarna nog geborreld met de buurt terwijl de heren hun DJ set aan het opbouwen waren.

In de avond hebben Hector en Hugo nog een soort van pop-up feestje georganiseerd voor de buurt. Dat was leuk en gezellig en gaan we vaker doen. Peter moest na afloop nog even bijkletsen met Marit via WhatsApp en dat werkt ook altijd verhelderend. Hij heeft Hugo & Hector ook maar meeteen aangeboden als DJ zomeract op het Morena resort deze zomer 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *