Lekker spetteren in de polder en in de tuin

Het zou vandaag zomer zijn en dat was het. Toen Peter vanmorgen beneden kwam stonden de beesten hem al op te wachten omdat ze zo snel mogelijk naar buiten wilden.

Na het bevrijden en uitlaten van de beesten is Peter boodschappen gaan doen bij de Appie en toen hij thuis kwam was Hector ook wakker en zijn we nog even naar de Gamma. gegaan. We willen een deksel op de hottub maar dat is nog best wel ingewikkeld om die te vinden. Zelf een maken van hout is geen optie want dat is veel te zwaar,

Voor de hottub hebben we onlangs bubbeltjetfolie gekocht en dat werkt wonderbaarlijk goed om hem te verwarmen. Geen rokende kachels of gastanken met camping geisers maar gewoon de warmte van de zon gebruiken.

De mini mannen waren in de polder van de brug aan het springen. Peter is er met Trûlah en de baas van haar Boerboel vriendin nog even langs gelopen. De honden vinden het maar gestoord dat ze zo in het water springen.

We zijn daarna nog verder gaan wandelen want de honden hadden het op het asfalt van de brug te warm. De mannen bleven nog heel even springen van de brug,

Toen Peter thuis kwam waren Hector en Hugo al weer thuis en Wesley was aan het werk. Peter is nog in de hottub gesprongen van de rand…. ja… ja… volgende keer weer van de brug.

Het waterpeil van de hottub daalt op zo’n zonnige dag met zo’n 10 centimeter per uur. Dat komt vooral door het plonzen en het rondjes draaien in de hottub waardoor het water over de rand klotst. Er was nog even gedoe om deze foto te maken. Als je “GoPro make a photo” naar een GoPro roept maakt hij een foto maar dat lukte niet. Toen we homo (heumeuh op z’n Engels) make a photo riepen werkte het wel. Blijkbaar nog water in de audio detectie door het van het van de brug springen. Van de moeder van Hugo mogen we dat niet mee roepen omdat er ook nog kleine kinderen achter ons huis rondlopen.

Peter heeft voor het eerst deze zomer met een glas Bobby’s in de zon gezeten. Dat was lekker en volgende keer gaan we dat op het strand doen.

We hebben vanavond samen BBQ gegeten en dat was lekker. Salade, stokbrood, magere hamburgertjes en lamsworstjes met uitzicht op de schapen achter ons huis…. slik….

Trûlah heeft bedacht dat als we buiten eten dat ze best op tafel mag staan en daar mag bedelen. Dat is best gezellig maar dat moeten we toch echt afleren. Het houthakkers stokbrood van de Appie heeft ze goedgekeurd net als de yoghurt break.

Om iets over 23:00 uur zaten de mannen nog blij in de hottub te keten. Het waterpeil was inmiddels drastisch gedaald. Als dat zo de hele zomer doorgaat moeten we flink gaan bijbetalen op de waterrekening. Een paar honderd liter waterverlies per zomerse dag is te gek dus dat gaan we de volgende keer anders doen.

Om 23:30 uur was het weer stil in de achtertuin en heel erg nat. Grappig detail ook dat de ouders die komen vragen of het wat zachter kan altijd zelf de kinderen hebben die het meeste lawaai maken. Om 00:00 uur was de hottub weer bijgevuld door badmeester Hector. We hebben besloten dat visite in de hottub prima is maar geen gillende toestanden meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *