Een redelijk rustige woensdag zonder gedoe

De dag begon met haasten want Peter zag dat de Roedel karavaan al op weg was naar ons huis terwijl hij Trûlah nog aan het uitlaten was in het park.

Trûlah was meteen helemaal hysterisch dat ze weer mee mocht dus dat was mooi. Zonder de Roedel zou werken overdag toch een stuk ingewikkelder zijn dus het is echt superfijn als ze mee kan.

Hector was al naar school en Peter moest naar Den Haag om in de Tweede Kamer te werken.  Hector had vandaag weer Cito toetsen. Vandaag stonden Nederlands en rekenen op het programma. De toetsen gingen voor zijn gevoel weer goed.

Sanne kwam vanmiddag bij ons langs om Hector bijles te geven en Peter was eerder thuis omdat hij zijn werkdag met een collega in tweeën had gesplitst. Eigenlijk zou hij de hele dag vrij zijn vandaag maar omdat hij dat gisteren pas hoorde en alles al was geregeld voor vandaag heeft hij in de ochtend en een deel van de middag nog gewerkt. Zo’n gebroken dag is best fijn want in de middag is Peter nog met Trûlah de polder in gegaan.

Toen Sanne net de deur uit was brak de zondvloed uit. De hottub is weer aardig bijgevuld en gelukkig was Sanne nog net voor de wolkbreuk weer thuis.

Tijdens de bui hebben de beesten (inclusief Peter) bijgeslapen en Hector heeft online zitten gamen met vrienden van school. Dolf besloot ook na de bui dat het leven op de bank wel prima is en heeft nog een paar uur op zijn rug liggen pitten.

Vandaag hebben we qua eten alle regels gebroken. We zijn bij de snackbar geweest en de laatste keer dat we dat hebben gedaan konden we ons niet meer herinneren dus dat is goed. Hector had daarna wel weer meteen buikpijn en dat is ook een goed teken. We hadden wel salade gehaald en als toetje magere yoghurt met verse blauwe bessen.

Ondertussen is er wel een beetje stress over de E-winch die we willen kopen. De leverancier laat helemaal niets meer van zich horen. Dat is best jammer want zijn winch is elektrisch en die willen we het liefste kopen. Qua milieu maar ook omdat we hem in de polder willen gebruiken en alles zo schoon en netjes mogelijk willen achterlaten, inclusief de lucht.

We hebben inmiddels ook een elektrische winch gevonden in Duitsland maar die is best prijzig en dan komen er ook nog eens verzendkosten bij. We overwegen nu de winch met een motor maar hopen dat de Delftste (ook dat nog) leverancier van de E-Winch nog iets van zich laat horen. Misschien is die gewoon even op vakantie en leest hij zijn mail niet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *