Op één been euh…. Boosted Board kan je niet staan

Het is vast onverantwoord, gevaarlijk en veel te duur maar vandaag hadden we onze fuck it dag. We zijn na het ontbijt op de Bromptons gestapt en met de trein naar Den Haag gegaan om nog een Boosted Board te kopen. Als je zo’n ding met z’n tweeën moet delen staat de ander steeds te wachten en het is natuurlijk veel leuker om samen te cruisen. Alle lof voor Sickboards en ook voor Danny die ons perfect op (de) weg heeft geholpen.

2 Boosted Boards is misschien overdreven maar we wonen pal naast het mooiste skateroutenetwerk van Zuid Holland in d polder met kilometers ultraglad asfalt en dus perfect voor onze Boosted Boards.

We hebben vanavond samen ons eerste rondje van 9,6 kilometer in de polder gereden en dat ging perfect. We zijn ook lid geworden van de Nederlandse Boosted riders die regelmatig ritten organiseren met allemaal Boosted Board eigenaren. Het zal vast niet lang duren voordat we onze eerste meetup gaan organiseren in de polder. Hector is vermoedelijk de jongste deelnemer met een Boosted Board in Nederland en Peter vast de oudste 🙂

We hebben vandaag ook nog 2 paar Flatland 3D Knox E-skate handschoenen gekocht. Protectie is net als bij skaten erg belangrijk. We rijden nog op beginnerssnelheid maar dat zal niet lang meer duren gezien het parcours wat in onze achtertuin ligt.

Hector heeft een goede helm maar die van Peter is nog onderweg. De kinderhelm met Engelse vlag van Hector doet het ook nog wel een paar dagen.

Hector is voorzichtig en geen één keer gevallen. Peter wel bijna omdat hij weer met een GoPro zat te klooien tijdens het rijden. Hieronder een korte impressie. De muziek past bij onze slakkengang beginnersmode…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *