Bang om te vallen

Hector had vandaag een lange dag op school en vermoedelijk samen met het late naar bed gaan zag hij aan het eind van de dag sterretjes toen hij nog op school zat. In zijn eigen woorden “scherfjes en flitsen.” Peter vermoed dat hij een lichte vorm van migraine had. Gezien de historie van Marlies zijn we wat allergisch voor dat woord. Peter had een lange poetsdag want om 16:15 uur toen Hector uit school kwam was hij net klaar.

Trûlah en Dolf haten de maandag. Peter’s vaste poetsdag in de week. Ze gingen vandaag samen demonstratief buiten op de tuintafel liggen om te laten zien dat ze stofzuigen echt haten.

Toen Hector uit school kwam heeft Peter hem naar bed gestuurd om even bij te slapen en bij te komen van de migraine. Ondertussen is Peter met Trûlah nog even de polder in gegaan en heeft hij boodschappen gedaan. Vangst van de dag waren biologische worstjes op de BBQ met stokbrood en salade.

We hebben de GoPro Fusion ook op Marktplaats gezet. We vinden het een leuk experiment van GoPro maar het is kwalitatief niet wat we van ze gewend zijn. Het geld van de Fusion is al geïnvesteerd in Peter zijn Boosted Board. We kregen al leuke grappen te horen alsof Peter al zijn vakantiegeld had uitgegeven aan elektrische skateboards maar dat is niet het geval. We investeren meestal de opbrengst van “oude” gadgets weer in nieuwe. Na de komst van 2 Boosted Boards is het qua gadgets wel ineens een stuk opgeruimder in huis.

Over gadgets gesproken…. Apple had vandaag een keynote en Peter heeft voor het eerst sinds jaren niet gekeken. Het boeit hem niet meer. Een Mac is nog steeds de beste computer en een iPhone de beste smartphone maar al dat gedoe er omheen is klaar. Ooit had hij ook een website die best wel veel bezoekers had, zeg maar miljoenen maar ook die boeit hem niet meer na de dood van Marlies. MobileMac trok zelfs nog de afgelopen 6 maanden zonder nieuwe updates nog steeds 1 miljoen bezoekers. Bizar….

Tijdens de keynote van Apple reden we in de polder op onze Boosted Boards. We zijn van huis tot vlakbij Schiedam gereden en weer terug. Peter heeft Hector maar niet verteld dat ze in Schiedam Bobby’s maken 🙂 Hector wil in de vakantie een tocht plannen door Nederland op onze Boosted Boards. Tussendoor overnachten in een hotel opladen en weer door. Leuk idee!

Hector groeit lichamelijk en geestelijk hard en doet het goed. Hij wil op het Boosted Board ook steeds harder rijden maar Peter is het daar niet mee eens. Eerst vertrouwd raken zodat je in alle situaties weet wat je moet doen als het een keer mis gaat. Peter is daarentegen ook best bang om te crashen en is misschien weer wat te voorzichtig. Dat heeft er ook mee te maken dat hij nu alleenstaande vader is. Vanavond is hij ingehaald door bloedmooie meisje die snoeihard aan het skaten waren. Ze reden vermoedelijk zo’n 30 kilometer per uur door de polder maar Peter durfde er (nog) niet achteraan… Rijden met Hector kijkend naar de ondergaande zon is op het moment al mooi genoeg.

De foto van de dag is gemaakt door Hector met een GoPro. Peter mag wel uitkijken want Hector zijn foto’s vaak beter dan de foto’s die hij zelf maakt.

Een gedachte over “Bang om te vallen

  1. “je kan nooit voorzichtig genoeg zijn met apparaten met zulke kleine wieltjes,
    die een groot gewicht moeten dragen” !
    Hebben jullie reservewieltjes?
    Hoe dan ook, het ziet er leuk uit en jullie hebben er veel plezier mee en dat is belangrijk!
    Leuk idee van zo’n aparte vakantie in Nederland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *