Middelbare school, een Mac en Microsoft Office gaan niet samen

Hector moest vandaag gemiste Cito toetsen inhalen. Ze hebben zijn woordenschat woordenschat gemeten en hij moest rekenen. Het ging voor zijn gevoel goed dus dat is weer fijn.

Hector heeft in het kader van zijn talentontwikkeling voor volgend jaar vandaag ook een keuze gemaakt uit een aantal stromingen. Technologie en toepassing op de eerste plaats en beeldend op de tweede. We hebben samen de motiverende redenen bedacht 🙂 Toen Peter vroeg of je daaruit ook kan opmaken dat hij over gaat kon Hector daar geen antwoord op geven.

Peter was overdag thuis en heeft TrĂ»lah uitgelaten en boodschappen voor Hector gedaan omdat hij deze week ’s avonds alleen thuis is. Het eten is redelijk gezond. Vandaag pasta van de Appie XXL traiteur met salade, morgen caesar maaltijdsalade en donderdag andijviestamppot. Vrijdag weten we nog niet wat er gaat gebeuren qua eten want dan is er ook feest bij de TU Delft maar moet Peter ook werken….

Peter heeft nog een poging gewaagd om Office op Hector zijn Mac te installeren met een nieuw serienummer maar ook dat is niet gelukt. Dat duurde ook weer bijna 1,5 uur met verificatie van serienummers via telefoon met Microsoft. Je toetst dan een 50 cijferige code  (zonder leesbril!!!) via je telefoon in om de software te activeren waarna een computerstem van Microsoft zegt dat de software op dit moment niet geactiveerd kan worden. Peter heeft daarop alles wat met Microsoft te maken heeft op Hector zijn MacBook gewist. Dan maar geen office….  Hector wil nu Tim Hofman van #BOOS mailen. Hector is daarna TrĂ»lah gaan uitlaten in de polder en hij heeft haar lekker laten zwemmen. Peter is snel naar Den Haag gegaan en hij komt echt elke dag tijd tekort. Collega Jos op Peter’s werk had later vandaag nog een goede tip. Office 365 installeren via de NOS op Hector zijn MacBook. Dat is voor NOS medewerkers gratis en Peter gebruikt het toch niet.

Hector is na het eten met zijn Boosted Board de polder in gegaan. Toen Peter aan het eten was in de Tweede Kamer kreeg hij foto updates uit de polder.

Om iets voor half 8 kreeg Hector op zijn Apple Watch de melding dat zijn Boosted Board bijna leeg was… gelukkig heeft hij het nog naar huis gehaald. Gisteren hadden we ook al 10 kilometer gereden en daarna niet meer zijn board opgeladen….

Hector heeft vandaag hetzelfde rondje gereden als zondag. Doordat de gemiddelde snelheid wat hoger ligt heeft hij er nu 54 minuten over gedaan. Zondag nog 78 minuten…. Hector wil morgen na school niet samen rijden in de polder maar naar Marlies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *