Hector werkt hard aan zijn spreekbeurt Nederlands en die gaat niet over Gerrit Komrij…

Hector had een goede dag op school en heeft daar ook nog aan zijn werkstuk Nederlands gewerkt. Dat het over Boosted Boards gaat hadden jullie vast al geraden.

Hector heeft thuis nog verder gewerkt aan zijn Powerpoint werkstuk. Grappig is dat de spellingscorrectie van Apple van Casey Neistat automatisch Casei Nietsnut maakt. We hebben via Peter zijn werk Microshit Office op Hector zijn MacBook geïnstalleerd en nu werkt het wel. Toen Peter ging werken is Hector nog met Trûlah de polder in gegaan.

Peter had vandaag late dienst in Den Haag maar was door gebrek aan nieuws toch nog enigszins op tijd thuis. Overdag heeft hij de papierwinkel verder proberen te minimaliseren. Die is nu bijna op orde. In de ochtend is hij ook nog met Trûlah de polder in geweest. Omdat we allebei helemaal gaar zijn kwam het er vandaag uiteindelijk niet van om samen naar Marlies te gaan.

We hebben vandaag ook gesproken over het gevaar van een Boosted Board. Afgezien dat we al fors hebben geïnvesteerd in protectie kan er natuurlijk altijd iets gebeuren wat je niet verwacht. Daar gaan we eerst goed op focussen voordat we met 40 kilometer per uur door de polder racen.

De afstandsbediening (controller) van een Boosted Board kan de verbinding met het skateboard verliezen zodat je niet meer kan remmen. Op zo’n moment moet je “old skool” kunnen remmen met je Vans. Dat is best lastig en als je niet weet hoe dat moet heb je kans dat je Boosted Board zo in een van de vele slootjes hier in de buurt verdwijnt. Feit is wel dat Hector sinds de aankoop van zijn e-board (bijna) niet meer achter zijn PlayStation zit. Dat is op zich al winst…

In de avond heeft Hector Trûlah en Dolf nog uitgelaten in het park. Op de foto die Hector maakte kan je zien dat ze samen vol gas aan het racen waren.

Dolf en Trûlah hebben vandaag in ieder geval genoeg lichaamsbeweging gehad. Peter krijgt continue te horen dat hij zo is afgevallen… Dat is mooi maar veel heeft hij er echt niet aan gedaan. 1 gin-tonic per dag voor het slapen gaan. Dat zijn 122 calorieën. Een glas cava is al gauw 77 kcal per glas…. Daarbij nog een beetje huishouden en poetsen. Wellicht heeft het daar ook mee te maken,,, en elke dag dat vreselijke vroege opstaan….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *