Hector weer geopereerd en bijna klappen van Tokkies op TU IFOT festival

Hector had vandaag vrij maar dat is minder leuk dan je denkt. Hij is vanmorgen namelijk weer geopereerd aan een ingegroeide teennagel. Dit keer de grote teen van zijn andere voet.

Peter is mee gegaan naar de huisarts en die weet hoe het voelt. Het is echt een nare ingreep. Met name de verdoving is verschrikkelijk pijnlijk

Het verdoven werkte deze keer ook minder goed dan de vorige keer maar dat kan ook komen omdat Hector nu wist wat hem te wachten stond. Nadat zijn teen volledig was plat gespoten begon de partiële nagelextractie.

Dat klinkt eng en dat is het ook. Ze knippen je teennagel doormidden en trekken er dan een stuk uit. Hector was heel stoer want het deed erg veel pijn.

Tussen de middag moest Peter naar Den Haag om te werken en is Hector thuis gaan bijkomen van de operatie. Hij heeft niet veel napijn gehad en is aan het eind van de middag samen met Hugo en Wesley naar het International Festival of Technology (IFOT) gegaan. Bij de entree was er meteen stress want Hector had een GoPro statief bij zich die het festival terrein niet op mocht. Die heeft hij snel op een veilige plek verstopt en is daarna alsnog naar binnen gekomen en nog net op tijd voor het optreden van Kraantje Pappie.

Peter was redelijk bijtijds klaar en is ook nog naar het (IFOT) gegaan. Dat bleek achteraf best wel handig want de heren kregen op enig moment ruzie met een vrij grote groep opstandige tokkies. Daar konden ze echt niks aan doen maar toch. Peter wist ze te ontzetten maar als ze alleen waren geweest was het waarschijnlijk echt helemaal mis gegaan. Gelukkig hoefde hij zijn kickboks kunsten uit de jaren 60 niet uit de kast te halen.

Gelukkig kwam het niet zo ver en kon Peter het uitpraten. De oorzaak was ook vrij onnozel maar als je bij sommige mensen op een verkeerd knopje drukt komen ze terug met de rest van hun familie en voordat je het weet, weten ze waar je huis woont…. Het was een goed leermomentje voor later.

Een gedachte over “Hector weer geopereerd en bijna klappen van Tokkies op TU IFOT festival

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *