Herrie in het hotel en we zijn naar een festival geweest op onze Boosted Boards…

Het was vandaag een vreemde dag. Peter vroeg op vanwege Trûlah, Hector niet veel later door Dolfje die hem wakker maakte. Peter haalde lunch en een pakje wat gisteren bezorgd zou worden maar we waren niet thuis. Een helm om precies te zijn. Toen Hector de doos open maakte zei Hector “mooie blauwe helm pap.” Peter had een oranje helm besteld en moest dus na de lunch naar Scheveningen om de helm te ruilen.

Onderweg naar Den Haag ontdekte Peter dat er vandaag een popfestival was in Schipluiden. Dat is een dorpje wat naast Delft ligt en het festival is kleinschalig en leuk. Geen gedoe, relaxte sfeer en goede bands. Zeg maar een betere line-up dan het dik gesubsidieerde IFOT festival in Delft waar we gisteren waren.

Na het eten zijn we vlak voor zonsondergang naar Schippop in Schipluiden gereden op onze Boosted Boards. Dat is gelukt en we konden ze gewoon op het festival terrein parkeren tegen een banner van het festival.

Doel was vooral om de Handsome Poets te zien en te horen. Ze komen uit Gouda maar zijn vooral bekend door het nummer Sky On Fire en stonden al eerder op Pinkpop en Lowlands.

Op het festival terrein hadden ze ook een gin & tonic volkswagenbus met twee dames en een daarvan had intrigerende lange benen maar Peter mocht geen gin van Hector vanwege de Boosted Boards….

Om iets over twaalf was het festival afgelopen en moesten we nog terug naar huis…. Gelukkig hebben we Shred Lights (lampjes) op onze Boosted Boards. In het begin was het even zigzaggen om alle dronken mensen heen maar in de polder kwamen we niemand tegen en was het echt heerlijk om in het donker te rijden. Gaan we vaker doen.

Was er vandaag alleen maar rozenkleur en maneschijn? Nee… we hadden in de middag toen Peter thuis kwam uit Scheveningen nog even een conflict. Hector glijd soms in de stand “ik woon in een hotel en mijn vader doet het wel.” Daar hebben we het over gehad en Peter was best wel pissig omdat Hector dan achter zijn playstation zit en de borden van de lunch nog op tafel staan. Daar hebben we het over gehad en Hector heeft geholpen om het hotel een beetje schoner te maken. Als Peter hem dan ’s avonds door de polder ziet racen op zijn Boosted Board met een big smile op zijn gezicht is hij ook weer blij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *