Weer naar Scheveningen, huiswerk, verjaardag van Sjuul en chillen

Uitslapen lukt niet mee in het weekend. Peter is nadat hij Trûlah had uitgelaten weer naar Scheveningen gegaan omdat hij wielen had gekocht voor zijn Boosted Board die niet goed bleken te zijn. Ze passen niet zonder een adapter.

Die adapter kan je via een 3D-printer printen maar dat is niet echt betrouwbaar als je de Tesla onder de elektrische skateboards hebt. Door de snelle rotaties vergaat het printwerk op den duur. Gelukkig ging het reizen met de trein naar Den Haag vlot en het fietsen op de Brompton naar Scheveningen ook.

Ondertussen was Hector thuis aan het leren en lunchen. Toen Peter terug kwam is Hector nog even met zijn Go-Ped Trûlah gaan uitlaten in de polder en is Peter gaan lunchen. Het gaat goed met zijn teen. Het geneest snel en hij kan er al weer bijna goed mee lopen.

Daarna zijn we op onze Boosted Boards naar de verjaardag van Sjuul gegaan. Het was gezellig bij Rene, Marieke en Siep. Hector had zijn Nike’s aangetrokken maar die zijn niet geschikt voor een longboard. De kleur van zijn zolen past wel weer goed bij de wielen van zijn board, zijn shirt en de oranje touwtjes van zijn beugel. Volgende keer weer Vans.

Zo’n rit van ons huis naar het centrum en terug is prima te doen. Onderweg moet je wel opletten of er geen gaten in de weg zitten want dan sta je ineens stil en ga je vliegen. Op zich zijn de fietspaden rondom Delft zeer goed begaanbaar op een Boosted Board. 
Hector heeft een nieuwe helm want die is veiliger dan de vorige. Op die helm staan een heleboel plaatjes maar ook twee afbeeldingen van een skelet mevrouw. Hector zei vanmorgen dat het een afbeelding is van Marlies die hem beschermt.

We kregen vandaag ook een overzicht van onze energie leverancier van de afgelopen 2 maanden. Ze laten dan ook meteen zien wat het verschil is qua gebruik nu en een jaar geleden. Duidelijk is in ieder geval dat we nooit koken en als je nooit meer een föhn gebruikt je ineens ook een hoop energie bespaart. Anders dan dat kunnen we het stroomgebruik verder niet duiden.

Na het feestje van Sjuul moesten we weer snel naar huis omdat Trûlah alleen thuis was. Peter is met haar nog een uurtje de polder in gegaan. Hector ging nog even chillen en is ook nog redelijk bijtijds naar bed gegaan.

Blijkbaar is het bericht van de ontvlechting eerder deze week niet helemaal in goede aarde gevallen. Poelmannen die nog nooit hebben gereageerd op ons blog of die we de afgelopen jaren nooit gezien hebben gaan nu ineens reacties plaatsen. Nog even lekker naschoppen via een reactie op ons bericht. Wij zijn niet van het schoppen en houden het graag beschaafd. Het is wel bizar dat ze ons leven lurken via deze website maar dat je nooit wat van ze hoort of ziet. Griezelig eng, je zou het bijna psychopathisch gedrag kunnen noemen. Oh ja een lurker is iemand die op internetfora, chatrooms, BBS-en, Usenet of wiki’ s alleen meeleest, maar zelf (bijna) niets bijdraagt.

Peter heeft alleen een punt proberen te maken omdat Hector gekwetst is. Niets meer en niets minder. Als mensen zich daardoor persoonlijk aangevallen voelen, het gaat niet om jou het gaat om Hector. Dat is het punt, zet je ikke knop om en probeer je te verplaatsen in een kind die zijn moeder onlangs heeft verloren. Het is hetzelfde als kennissen die zeggen dat ze 2x per maand met Hector gaan lunchen om bij te praten en over Marlies te praten en dan nooit meer iets van zich laten horen. Zo kan je niet met kinderen omgaan in Peter zijn beleving. Gelukkig zijn er nog wel veel vrienden en kennissen die dat wel doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *