Peter is APK-goedgekeurd

Hector had vandaag een lange dag op school en heeft ‘s avonds pasta met vlees van de BBQ gegeten bij Ilona, Madelief, Luc en Job. Dat was volgens Hector erg lekker. Daarna zijn ze met een heel groepje kids Trûlah en Dolf gaan uitlaten in het park.

Peter had zijn poetsdag die deze keer wat langer duurde dan normaal. Hij heeft ook de Boosted Boards opgehangen, naast een stopcontact en zo liggen ze niet in de weg. Peter kreeg vandaag ook de uitslag van een bloedtest waarmee zijn cholesterol is gemeten. U bent kerngezond was de uitslag. Op een schaal van 0-100 staat de cholesterol meting bij Peter op 3%. Geen zorgen dus om hart- en vaatziekten. Het klinkt gek maar als alleenstaande vader klinkt zo’n uitslag alsof je een examen hebt gehaald. We eten en leven dus blijkbaar gezond en één glaasje GT voor het slapen gaan kan blijkbaar weinig kwaad.

Er was meer moois vandaag de meneer van de mevrouw die Peter vorige week nog had uitgescholden voor klootzak ging vandaag ineens zijn hond corrigeren en dus was er niets aan de hand. Peter had het gevoel dat als hij vandaag een casino zou binnenlopen en 10k op rood zou zetten hij dat dan zeker zou kunnen verdubbelen. Toch maar niet gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *