Leren, werken, treinen die niet rijden en bijpraten via WhatsApp

Peter heeft in de ochtend terwijl hij Trûlah aan het uitlaten was uitgebreid gewhatsappt met Marit en is daarna naar Den Haag gegaan om te werken. Hector had vandaag een redelijk korte dag op school en was om 13:00 uur al weer thuis. Er was ook nog gedoe op school omdat Hector niet meedoet met gym vanwege zijn knieblessure. In het begin ging hij nog wel naar gymles maar of hij er nu wel of niet is, hij krijgt altijd een 1,1 als cijfer voor zijn aanwezigheid. Daarop heeft Hector bedacht dat hij in die tijd dan beter huiswerk kan gaan maken. Hector heeft dat geregeld met de teamleider van zijn school maar dat verder niet gecommuniceerd. Vandaar de verwarring. Dat gaat hij morgen rechtzetten.

Nadat Hector huiswerk had gemaakt is hij Fortnite gaan spelen en heeft Trûlah nog uitgebreid uitgelaten in de polder.
Peter was redelijk vroeg klaar in Den Haag maar de NS was niet in staat om een trein naar Delft te laten rijden. Tussen Den Haag en Delft zuid was er door inzet van hulpdiensten geen treinverkeer mogelijk. Later bleek dat de politie aan het jagen was op een autodief. Blijkbaar wilden ze voorkomen dat er een trein in een spervuur van kogels terecht zou komen. Dat komt dan neer op 2 uur vertraging…..  Uiteindelijk konden we om 20:30 uur gaan eten. We hadden Thai van de Marqt en pure tomatensoep á la Johannes van Dam van de soepfabriek die erg lekker was. Na het eten hebben we uitgebreid bijgepraat over school, proefwerkweek, planning etc, etc. Hector kan het allemaal goed aanpakken en regelen en heeft daarbij nauwelijks hulp nodig. Peter vindt het bijzonder knap dat Hector dat op zijn leeftijd al zo goed kan. Peter heeft in de avond gewhatsappt met Eric en dat was goed om bij te praten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *