Een muis cadeau van Dolf en de nieuwe Ollin Popoca’s rijden heerlijk

Hector had vandaag school en Peter was vrij. Vrij is nooit echt vrij want er moet altijd een hoop gebeuren als je een paar dagen aan het werk bent geweest. Daarbij ook de dagelijkse dingen zoals de hond uitlaten.

Je kan aan Trûlah merken dat ze twee dagen bij de Roedel is geweest. In de ochtend gaat ze na het eerste rondje uit meteen weer naast Dolf op de bank liggen. Die was de hele nacht aan het jagen geweest in de polder en had nog een muis voor ons meegenomen. Hector had hem al opgeruimd toen Peter vanmorgen beneden kwam.

Toen Hector op school zat is Peter nog even langs de lokale bandenspecialist gegaan om de Ollin Popoca’s op maat te laten maken maar ook daar durfden ze het niet aan. Bij een verfwinkel kwam Peter goed sterk schuurpapier tegen wat uiteindelijk geholpen heeft om de bandjes iets smaller te maken zodat ze precies op onze Boosted Boards passen.

Mocht je het belachelijk vinden dat we onze Boosted Boards opgehangen hebben in onze woonkamer… het kan altijd erger… veel erger….

Peter heeft Hector opgehaald uit school en daarna zijn we samen naar Marlies gegaan. We hebben het mozaïek schoongemaakt en samen nog meer aan Marlies gedacht dan dat we normaal al doen.

Deze week was Hector ontzettend verdrietig dat Marlies er niet meer is. Ook daarom is het goed dat we langs zijn gegaan. We missen haar elke dag, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Hector was vorige week voor het laatst bij Marlies langs geweest om een GoPro statief bij haar graf te verstoppen. Dat statief mocht niet mee naar een concert van Kraantje Pappie. Na Marlies zijn we samen naar het centrum gegaan om eten te halen en een ijsje te eten. De Nasi kuning rames was weer perfect.

Na het eten moest er nog een testrit gemaakt worden op onze Boosted Boards. Dat was uiteindelijk na zonsondergang maar wel erg leuk! De Ollin Popoca’s rijden heerlijk. Grote wieltjes zijn niet alleen veiliger maar je gaat er ook iets harder door. We hebben de nachtelijke tocht beperkt gehouden en zijn niet naar Schiedam gereden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *