Canal Pride Utrecht was leuk maar vreemd als je de Pride van 020 gewend bent

Vanmorgen gingen we op onze Boosted Boards Trûlah naar de roedelboerderi brengen. Ze blijft daar een nachtje slapen omdat we met Marco + aanhang naar de Utrechtse Canal Pride gingen.

Trûlah is wel een super relaxte hond want ze past zich meteen aan aan het skate tempo van een Boosted Board. Totdat ze Eef met de Roedelbus in de bosjes ontdekte. Eef zag ons aankomen en was even in de berm gestopt om Trûlah mee te nemen. Superlief en dat scheelde ons weer wat tijd om op tijd in Rotterdam te zijn om met Marco mee te reizen.

De bovenstaande groepsselfie hebben we gejat van Marco zijn Intsa. De groep is later op de middag nog groter geworden en dat was erg gezellig.

De Canal Pride in Utrecht lijkt meer op een boot optocht van omroep Max. Veel boten met hitsige 50+ bejaarden. We kijken uit naar the real deal op 4 augustus in 020 🙂

Was er dan helemaal niks aan? Nee het was best wel leuk maar toch heel anders dan de Gay Pride in Amsterdam. In Utrecht moeten ze nog even oefenen. Er mist ook een bepaalde vibe die je in Amsterdam wel hebt. Moeilijk te omschrijven daarvoor moet je het echt een keer meemaken.

Na de optocht met af en toe toch nog een spontane verrassing zijn we uitgenodigd bij vrienden van Marco uit Chili om te komen BBQ’en. Dat was erg gezellig. Bizar was ook dat Peter met een iemand in gesprek raakte die werkt in het verzorgingshuis waar de moeder van Peter zit. Ze was arts en beschreef dat Liesbeth (de moeder van Peter) haar dokterstas altijd zo snoezig vindt. Ze kon ook aan de stemmen van Peter en Hector horen dat we familie zijn. Mooi moment!

De pop-up BBQ op een dakterras vlakbij het centrum van Utrecht was erg gezellig maar we hebben het beschaafd gehouden qua tijd en drank.

Op weg naar Delft heeft Hector nog zijn ultieme wens kunnen vervullen door donuts te kopen bij Dunkin Donuts. Uiteindelijk konden we die samen om 23:30 uur thuis opeten. Ze waren heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *