Nog even samen door de polder rijden op de langste dag van het jaar

Hector had vandaag school en aansluitend thuis bijles van Sanne. Ze hebben afgesproken dat Sanne volgende week maandag en woensdag ook nog langskomt om Hector te helpen met zijn proefwerkweek.

In de ochtend heeft Hector besloten dat Vans toch wel cool zijn. We hebben ze voor de Boosted Boards gekocht maar blijkbaar zijn ze nu ook in de mode. Voor de prijs van 1 paar Nike’s heb je 3 paar Vans…. Just saying….

Van de 3 paar is er na twee weken gebruik nu al 1 paar waarvan de zool loslaat… wat dat betreft lijken ze we een beetje op NIKE. Die brengen trouwens volgende week weer een ultragaaf paar uit…. Die kan je niet in de winkel kopen maar alleen maar online. 

Peter had overdag Trûlah dienst en heeft een poging gewaagd om alle Nest spullen in huis weer te reanimeren. Sinds onze vakantie in mei was alles offline vanwege ons geweldige T-Mobile internet. Geen camera’s meer, rookmelders en de thermostaat was ook niet meer te bedienen. Dat laatste is in de zomer niet zo erg en met Trûlah heb je eigenlijk ook geen camera’s nodig maar de rookmelders zijn toch wel handig. Ze doen het weer. 

Peter is daarna naar Den Haag gegaan waar het extreem rustig was vandaag. Peter kon bijtijds naar huis en heeft Hector nog achter zijn Playstation vandaan getrokken om nog een rondje in de polder te rijden met onze Boosted Boards.

Het was vandaag de langste dag van het jaar en dus ook extreem lang licht. Mocht je denken dat de langste dag pas morgen is….. Vandaag kwam de zon op om 5:07 uur en ging om 22:06 uur weer onder. Morgen is de zonsopgang om 5:08 uur en gaat om 22:06 uur ook weer onder. Een minuut later dan vandaag zodat het vandaag de langste dag is. Dat heeft te maken met de stand van de zon. Heerlijk dus om nog even met de Boosted Boards door de polder te rijden. Onderweg kwamen we iemand tegen op een soort racefiets met hulpmotor plus kenteken die vermoedelijk 80 aan het rijden was. Echt levensgevaarlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *