De eerste dag van de toetsweek zit erop

Hector kreeg vanmorgen al app’s van Marit en Marlies (sorry geen wederopstanding… zus van Peter) om hem succes te wensen met zijn toetsen deze week. Superlief en een mooi begin van Hector zijn dag.

Vandaag stond er geschiedenis en Engels op het programma. Geschiedenis ging voor Hector zijn gevoel goed maar hij had wel veel last van kinderen die overleggen tijdens de toets. Engels ging goed dus de eerste dag zit erop. Nog 4 toetsdagen te gaan…. Hector was vroeg thuis en kreeg vanmiddag nog extra bijles van Sanne.

Peter ging na 5 uur de hut poetsen met Trûlah naar de polder. Dat was best wel lekker om daar in de zon rond te lopen. Trûlah was ook helemaal blij en ging na het zwemmen nog even zonnen in het gras. Daarna moest Peter snel naar Den Haag want er was veel nieuws overdag maar toen hij aankwam was de rook al weer opgetrokken.

Tot slot nog even twee foto’s van Hector. Links een foto van Hector van precies een jaar geleden. Rechts een foto die we vanmiddag hebben genomen. Op de linkerfoto deed Hector nog aan een koolhydraat arm dieet. Rechts Hector na 11 maanden zonder koolhydraat arm dieet.
Afgezien dat qua planning, boodschappen doen en bereiding zo’n koolhydraat arm dieet het afgelopen jaar niet haalbaar was is Hector toch wel aardig opgedroogd zullen we maar zeggen…. We hebben de afgelopen 11 maanden wel goed rekening gehouden met wat we eten en dit is het resultaat 🙂 Net op tijd klaar voor de zomer. Hector heeft vandaag eten met koolhydraten 🙂 gegeten bij Ilona, Luc, Madelief en Job en dat was erg lekker.

Na het eten is Hector nog even een rondje door de polder gaan rijden op zijn Boosted Board. Om 21:15 uur kreeg hij alleen de bovenstaande melding op zijn Apple Watch… Gelukkig heeft hij het nog gehaald naar huis. Peter was ook op tijd thuis en het was fijn om elkaar nog even te zien voor het slapen gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *