Leren, werken, afkoelen, eten, uitwaaien en slapen

Vanmorgen vroeg kreeg Peter van Marijke de onderstaande foto. Ze was bij Marlies geweest en had het mozaïek schoon gemaakt en een lieve boodschap achtergelaten. Een mooi en lief begin van de dag.

Na het zoet kwam vandaag het zuur in de toetsweek. Hector haalde gisteren een 4,3 voor godsdienst. Vandaag had hij proefwerk Nederlands en aardrijkskunde en die gingen voor zijn gevoel wel goed. Morgen staat er Frans op de agenda en vrijdag biologie. Frans is niet echt Hector zijn ding maar hij hoopt dat hij zijn cijfer nog wat omhoog kan krikken. Door de toetsweek was Hector vandaag vroeg klaar. Tussen de middag heeft hij thuis nog bijles gehad van Sanne.

Daarna is Hector naar het centrum gegaan om zijn PlayStation te laten reanimeren Peter heeft er echt geen bijl in geparkeerd maar hij werkt gewoon niet meer. Omdat Hector toch al in het centrum was heeft hij ook nasi kuning gehaald en dat was erg lekker. 

Toen Peter thuiskwam om Hector te helpen met leren zijn we eerst nog even samen in de hottub gedoken om af te koelen. Peter had de hele dag in een donkere regieruimte in Den Haag gezeten en was echt heel blij dat hij nog even de zon zag. We hebben daarna samen Hector zijn dag en planning doorgenomen.

Voor het eten kwam er een doos met kleding van Zalando. Alleen de schoenen die we hadden besteld waren goed. De kleding was of veel te groot of veel te klein. Normaal hebben we allebei XL maar nu paste ons helemaal niks meer. Gelukkig hebben we nog kleding genoeg. Dan maar even geen nieuwe zomerkleren. Trûlah is ook fan van de zon en ligt graag op een van de zonnebedjes in de tuin.

Na het eten zijn we nog even met de Boosted Boards de polder in gegaan en dat was lekker om even uit te waaien en het verstand op nul te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *