Peter was al trots op Hector maar vandaag was hij supertrots!!!

Peter was vanmorgen eerder op dan Hector waardoor het even wel weekend leek. Dat was niet zo omdat hij om 07:45 uur Trûlah moest uitlaten voordat ze mee ging met de Roedel.

Gisteren mocht ze ook mee en daar was ze vanmorgen eigenlijk nog steeds moe van. Ze lag samen met Dolf op de bank te slapen toen Peter beneden kwam. Na het uitlaten hebben we nog warme croissantjes gegeten als ontbijt die Hector had gemaakt en daarna moest Peter naar Den Haag en Hector naar school. 

Peter had vandaag een onverwachte last minute snipperdag maar moest toch naar Den Haag om schoenen te halen die vandaag uitkwamen. Toen hij de deur uit ging brak hij zijn nek bijna over een collectie Vans. Het was vast een teken dat je ook kan overdrijven met je gezamenlijke schoencollectie voor de zomer….

Hector moest voor school nog langs de mondhygiënist en ontdekte in de wachtkamer dat hij voor zijn repetitie wiskunde deze week een 9,7 had gehaald! Daarbij kreeg hij ook nog een 8 voor wiskunde en later op de dag ontving hij voor zijn proefwerk aardrijkskunde wat hij deze week had gemaakt een 6,8. Peter was helemaal hysterisch en superblij toen hij het hoorde. Hoe trots kan een vader zijn op zijn zoon 🙂 Daarbij is het natuurlijk een absolute topprestatie als je in zo’n rampjaar als dit, dit soort cijfers weet te halen. Peter was blij dat hij geen auto heeft want anders was hij van blijdschap vol een vangrail in gereden. Als je juicht van blijdschap in het OV valt het niet zo op tussen al die gekkies 🙂

Via een tip van Johan (collega van Peter) wist Peter dat er vandaag in een beperkte oplage Nike Air Force 1 Just Do It sneakers te koop zouden zijn. We hadden eerder al de oranje versie gespot maar er bleek ook een witte versie te zijn. Die schijnt inmiddels al overal uitverkocht te zijn.

De schoenen zijn een ode aan de iconische Nike slogan ‘Just Do It’ en dat is inmiddels ook wel een beetje ons motto in ons nieuwe leven.

Omdat Peter toch al in Den Haag was heeft hij meteen ook lunch meegenomen van de Marqt. Want als je hard moet leren moet je ook goed eten. Tijdens de lunch moest Hector natuurlijk wel Marlies (zus van Peter ) en Marit laten weten wat voor cijfers hij had gehaald. Superlief dat ze Hector deze week steeds op afstand via WhatsApp gesteund hebben. Hector heeft ook vandaag weer hard zitten leren voor zijn biologie proefwerk morgen. Dat is dan meteen ook zijn laatste toets in deze proefwerkweek.

Dolf had vandaag besloten dat het in de dakgoot best wel lekker is met dit weer. De kat van de buren hield op de achtergrond een oogje in het zeil of Dolf niet stiekem naar binnen zou komen. We hebben aan het eind van de middag nog even in de hottub gezeten en dat was lekker. 29 graden…. Daarna hebben we BBQ gegeten en heeft Hector nog wat zitten chillen en zijn biologie doorgenomen.

Een gedachte over “Peter was al trots op Hector maar vandaag was hij supertrots!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *