Het was een mooi weekend

Gisteren was het precies 1 jaar geleden dat Marlies het vreselijke bericht kreeg dat ze hersentumoren in haar hoofd had. Het was ook de dag dat Hector samen met Siep een groot feest gaf ter ere van hun laatste dag op de lagere school. Blijdschap aan de ene kant en drama aan de andere kant van Delft. Het voelt voor ons nog steeds als de dag van gisteren. Omdat Marlies min of meer vanaf haar sterfbed eiste dat we het leven moeten vieren hebben we dat gisteren ook gedaan. 

We zijn samen met Stammie, Marlies (zus van Peter), Sanne, Jeffrey en Hugo naar Hillywood alive geweest. Zeg maar een popfestival maar dan anders… Daar hebben we Eric ook nog even gezien en dat was gezellig. 
Eerste optreden wat we zagen was van dikke Dennis & de Røckers. Conclusie is dat hij echt kan zingen en de bandleden speelden ooit bij the Remones dus dat was ook ok.

Aan het begin van het concert waren Hector, Hugo, Sanne en Jeffrey bij een optreden van rapper Sjors maar sloten zich later weer bij ons aan. Nog net op tijd voor de klassieker Schoppenaas wat een Nederlandse cover is van het nummer ace of spades van Motörhead.

Daarna speelde de Nederlandse grunge band Green Lizard. Met o.a. Rudeboy, ooit frontman van de legendarische band Urban Dance Squad. Veel mensen die Peter gisteren sprak hadden nog nooit van de Urban Dance Squad gehoord. Het is op zich al een schande dat de band niet eens voorkomt in de top 2000. Geeft ook wel een beetje aan wat voor mensen achter die lijst zitten. Green Lizard bracht een ode aan Nirvana en dat was gewoon retegoed.

Vanmorgen stonden we om 05:00 uur in de tuin van Stammie in Nederhorst den Berg en toen kwam de zon al weer op… Het was een mooi weekend met veel lol en veel te veel biertjes. Trûlah mocht logeren op de Roedel boerderij en die had zich ook vermaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *