Weer goede cijfers en poetsen met tropische temperaturen

De dag begon vandaag prachtig alleen was het midden in de nacht. Toen bleek dat Hector een 7,1 had gehaald voor zijn proefwerk biologie. Peter helemaal hysterisch terwijl Hector lekker lag te slapen. Toen Peter vanmorgen in Magister keek zag hij dat Hector ook een 3 had gehaald voor Frans. Dat was te verwachten want Hector is daar gewoon erg slecht in.

Niet veel later kreeg hij ook zijn cijfer voor zijn repetitie Nederlands binnen en dat was een 7,2. Alleen Engels ontbreekt nog dus dat is spannend. Tot nu toe heeft Hector zijn tekorten binnen een zeer korte periode weten te halveren en staat hij gemiddeld een 6. De laatste weken schieten zijn cijfers omhoog dus dat is super postief. Alleen voor godsdienst en Frans staat hij onvoldoende. Aanstaande vrijdag houden de leraren rapportvergaderingen en bespreken ze ook of Hector over gaat. Volgende week woensdag moet Hector zijn rapport ophalen…. Spannende tijden.

Hector had vandaag een korte schooldag. Boeken inleveren en een mentorles. Daarna ging hij naar het centrum om zijn Playstation op te halen. Hij kan er geen games meer op spelen maar wel online Fortnite spelen. Alleen bij Sony weten ze hoe je dat kan oplossen. Heel fijn weer. Hector had een week niet kunnen gamen dus vandaag ging hij weer even los. Peter vindt het belachelijk als kinderen met dit weer zitten te gamen, dus ook als Hector dat doet. Echt zonde van het mooie weer.

Peter had vandaag zijn poetsdag en met 27 graden is dat toch iets minder grappig. Beneden in de man Cave is het nog lekker koel maar als je een verdieping hoger komt is het tropisch warm overdag. De hut van 3 verdiepingen is weer schoon en Hector heeft zelf zijn bed verschoond.

In de winter is onze vloer van hardsteen minder grappig zonder vloerverwarming maar in de zomer is hij heerlijk om snel af te koelen. Trûlah gaat meteen plat op de vloer als we hebben gewandeld.

Peter was vandaag vrij en dus hebben we van de BBQ gegeten. Links zie je Trûlah op het moment dat de worstjes erop liggen. rechts Dolfje als het toetje er is….

Een gedachte over “Weer goede cijfers en poetsen met tropische temperaturen

  1. Geweldig die goede cijfers Hector en nu maar duimen voor volgende week!
    Spannend, spannend!!!!!!!!!!!!!!
    Mooi, die lekkere koppen van Trulah en Dolfje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *