Zelfs Dolf gaat inmiddels in de hottub en vader van trûlah overleden

De laatste weken klinkt het bij ons thuis wel alsof we op een bouwterrein wonen. Elke dag geboor, zagen, verdwaalde bladblazer mannetjes die nu elke dag hetzelfde stukje doen met een bosmaaier en ga zo maar door. Wat vooral opvalt is dat ze allemaal tussen 08:00 uur en 09:00 uur vreselijk lawaai maken en daarna hoor je ze niet meer. Het is net alsof ze zich een uurtje helemaal het rambam werken en daarna aan de koffie gaan voor de rest van de dag.

Vandaag stopte er iemand een boor in het beton een paar huizen verderop. Hector kon dus weer niet uitslapen en Trûlah was helemaal bang omdat ze ooit als pup een trauma heeft opgelopen door boorgeluiden. Ze gaat dan piepen en trillen van angst en wil dan het liefst zo ver mogelijk van huis achterin de tuin tegen het hek liggen.

We lieten Trûlah snel naar buiten en stapten bijna in een half opgegeten muis die Dolf ons had geschonken. Vervolgens viel Dolf in de hottub en klom er weer zelf uit en toen waren we allemaal wel klaarwakker. 

Hector heeft Dolf afgedroogt en daarna Trûlah uitgelaten. Peter heeft de resten van de muis verzameld en is daarna lunch gaan halen. Aan het eind van de ochtend hebben we nog een uur in de tuin liggen zonnen. Dat was echt heerlijk.

Na de lunch is Peter met Trûlah de polder ingegaan en Hector is gaan chillen. Daarna moest Peter naar Den Haag om te werken en is Hector leuke dingen gaan doen. Stukje door de polder op zijn Boosted Board en daarna thuis gamen. Gewoon omdat het kan omdat je vader niet thuis is. Toen Peter thuis kwam was Hector nog steeds aan het gamen en dat is prima maar gisteren hadden we wel een dingetje omdat Hector nadat hij naar bed gaat nog een uur op de pot YouTube vlogs gaat zitten kijken. Vandaag ging dat al beter. Wat wel bijzonder was, is dat Hector alle schoenen in huis heeft opgeruimd.

Ze liggen nu netjes in de kast en als we binnenkort weer wat meer ruimte creëren dan kunnen we een scholenkast maken in de kledingkamer. Wel zo handig vanwege onze gezamenlijke sneaker collectie. 6 paar Vans en nog wat Nike’s…… Nu hebben we nog dezelfde maat dus dat is ook wel grappig. Kunnen we elkaars schoenen aan.

De temperatuur van het water in de hottub is inmiddels 32 graden. Links een foto van precies 1 jaar geleden. Toen was het op 5 juli bewolkt en niet alleen op die dag. Wat dat betreft hebben we dit jaar echt geluk met het mooie weer. Ons gras ziet eruit alsof het hartstikke dood is omdat we nooit sproeien. Als je dit artikel leest doen we dus toch eindelijk iets goeds in de tuin. Dat gele gras gaat ooit weer groen worden zonder te sproeien.

Tot slot kregen we vandaag aan het eind van de dag nog het trieste nieuws dat de vader van trûlah is overleden aan een longtumor. Bambam was een echte oerhond die altijd in en rondom Indigo op het Zwarte Pad in Scheveningen te vinden was. Dat is ook de geboortegrond van Trûlah. Hij is 10 jaar geworden. Hij laat (minstens) 19 kinderen na….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *