Brekend!!!! Hector is over!!!!!!!

Peter is net gebeld door de mentor van Hector zijn school en Hector is over!!!!!! Eigenlijk onbegrijpelijk hoe hij zich in zo’n vreselijk jaar heeft weten te herpakken en het toch nog heeft gepresteerd om over te gaan. Duizend maal respect!!!!!!!

Peter is supertrots op Hector en barstte meteen in tranen uit toen hij het goede nieuws had gehoord van Hector zijn mentor. Respect!!!!!! Echt een topprestatie!!!!!!

Ook speciale dank aan alle leraren van het CLD in Delft, Nikki Koster, mevrouw de Koning en natuurlijk aan Sanne van Hulpstudent.nl. Ze hebben Hector dit jaar fantastisch begeleid. Het is bijzonder hoe iedereen met zoveel liefde en energie Hector heeft geholpen.

Hector heeft het vanmiddag thuis met Trûlah gevierd en omdat Peter bijtijds naar huis kon hebben we het samen nog gevierd bij Leef tapas in Delft.

Het motto van Leef past ook wel bij ons. Geen one life, live it maar ook terugkijken en dromen van morgen. Hector heeft blauwe vingers van alle reacties die hij kreeg via Snapchat, Insta, Facebook, WhatsApp en social tools waar Peter zelfs nog nooit van had gehoord. Het organisch bereik is groot maar ook versplinterd. Hector is helemaal gelukkig en Peter supertrots op hem. Marlies kijkt toe vanaf een wolk en is ook supertrots op hem!

2 gedachten over “Brekend!!!! Hector is over!!!!!!!

  1. Heb jullie blog pas ontdekt. Was de masseuse van Marlies en mis haar nog altijd. Maar jullie natuurlijk helemaal. Lees dus net hoe knap Hector over is gegaan. Echt veel respect. Jullie gaan inderdaad door en volgens mij gaat dat best goed! Veel sterkte de komende weken…niet te geloven dat Marlies er al een jaar niet meer is! Liefs,
    Erica

  2. Ha Erica, we herinneren ons nog goed dat je Hector hebt geholpen met zijn nek die vorig jaar vast zat. Dat was superlief! We zijn inderdaad doorgegaan en proberen het leven zonder Marlies weer op te pakken. Dat gaat elke dag een beetje beter. Een jaar geleden voelt bij ons nog steeds als de dag van gisteren.

    Veel liefs terug!

    Peter en Hector

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *